Na een succesvolle eerste editie in 2016 organiseren UWV en SVB dit jaar weer een Hackathon. Het doel: creatieve en innovatieve oplossingen ontwikkelen om de digitale dienstverlening te verbeteren. Heb jij innovatieve ideeën en wil jij bijdragen aan betere online dienstverlening? Pak dan deze kans en geef je op!

Het team met de beste oplossing wint een geldbedrag van € 2.500. Verder bestaat er voor ieder team de kans dat jouw oplossing wordt geïmplementeerd binnen UWV en SVB.

Op dit moment zijn er drie use cases opgesteld. We geven ze nog niet exact prijs, en er komen er nog meer, maar dit zijn de richtingen:

  1. Niet-digivaardigen wegwijs maken in de wereld van digitalisering
  2. Alternatief levensbewijs: hoe kan een (internationale) klant aantonen dat hij / zij nog in leven is en dus nog recht op een regeling?
  3. Hoe kunnen medewerkers van de SVB ingezet en gefaciliteerd worden als ambassadeurs binnen hun privéomgeving?

Locatie

Seats2Meet Strijp S
Torenallee 24
5617BD Eindhoven

Strijp Area

Toegankelijk voor mindervaliden, Toiletten, WiFi, Ook na 18.00 uur open

Openingstijden

za 28 okt. 09:00 - 23:30
zo 29 okt. 00:00 - 16:00

Inschrijven

Voor dit evenement moet je je inschrijven. Dat kun je doen via:

- Website
- E-mail

Colofon

Organized by UWV - SVB

UWV staat voor Uitvoeringsinstituut Werknemersverzekeringen. Wij zorgen voor een deskundige en efficiënte uitvoering van de werknemersverzekeringen, zoals de WW, WIA, WAO, WAZ, Wazo en Ziektewet. Daarnaast bieden wij arbeidsmarkt- en gegevensdiensten. We voeren deze diensten uit als zelfstandig bestuursorgaan (ZBO) in opdracht van het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.


De Sociale Verzekeringsbank (SVB) is uitvoerder van wetten en regelingen in het kader van de sociale zekerheid, zoals het AOW-pensioen, de kinderbijslag en de AIO. Ook verzorgt de SVB de uitbetaling van de salarissen en declaraties van het persoonsgebonden budget (PGB). Wij zorgen dat onze klanten op tijd weten en krijgen waar zij recht op hebben. En we helpen hen in 1 keer goed en zo snel mogelijk.

E-mail: info@hackathon-uwvsvb.nl
Website: http://hackathon-uwvsvb.nl/