Lezing (Engels gesproken) georganiseerd door Aectual

Brengen Tech-oplossingen een meer duurzame, socialere en beter ontworpen toekomst? Deze middag gaan frontrunners uit diverse ontwerp disciplines met elkaar in gesprek over de toekomst van design. Nu het alom bekend is dat door de komst van digitale technieken en het internet diverse industrie├źn blijvend veranderd zijn, rijst de vraag wat het effect is van deze technieken op de design wereld. Wat kunnen product ontwerpers leren van mode ontwerpers en architecten en vice versa? Verwacht een goed gesprek over het effect van geautomatiseerde supply chains, circulaire productie, open source online tools, en de rol en verantwoordelijkheden van de designer van de toekomst.

Doe mee aan het debat met bekende architecten en designers van DDW zoals Jelle Feringa (Aectual, voorheen Odico), Borre Akkersdijk (ByBorre), Ben Cerveny (Bloom, Flickr) en Hans Vermeulen (DUS architects).

Ben Cerveny
Jelle Feringa Website
Borre Akkersdijk Website
Hans Vermeulen Website

Locatie

The Student Hotel
Stationsweg 1
5611AA Eindhoven

Map No. 87


Central Area

Toegankelijk voor mindervaliden, Toiletten, WiFi

Openingstijden

zo 29 okt. 16:00 - 18:00

Colofon

Organized by Aectual

Aectual levert ontwerpers en de bouwsector de mogelijkheid om op grote schaal unieke, op maat gemaakte bouwproducten te produceren door middel van XL 3D print technieken. Aectual zet een nieuwe standaard in digitale bouwproductie zonder afval, om zo mee te bouwen aan een meer persoonlijke en duurzame omgeving.

E-mail: info@aectual.com
Website: http://www.aectual.com
Telefoon: +31 (0)20 229 1786