Workshop (Engels gesproken) georganiseerd door Social Imaging Project

Een eendaags seminar en demonstratie met onderzoekspresentaties, open discussies en demonstratie voor FUTUREGYM. We introduceren een interactief schoolgymnasium met een grootschalig en interactief vloerprojectiesysteem in een speciale schoolinstelling. Een casestudy van het ontwerpen en bouwen van een geaugmenteerd schoolgymnasium voor technologisch begeleid onderwijs zal worden ingevoerd. Het seminar richt zich ook op innovatie in sport en vitaliteit voor de samenleving in publieke ruimtes met data-enabled mogelijkheden.

(Seminar en demonstratie zullen in het Engels worden gegeven)

Social Imaging Project Social Imaging Project Website
Kenji Suzuki Kenji Suzuki Website
University of Tsukuba University of Tsukuba Website

Deze locatie is onderdeel van het DDW Ticket, een DDW Ticket biedt je negen dagen onbeperkt toegang tot alle DDW locaties én DDW Music (m.u.v. de Specials)

Meer info & Tickets

Locatie

Klokgebouw
Klokgebouw 50
5617AB Eindhoven

Map No. 28


Strijp Area

Toegankelijk voor mindervaliden, Toiletten, Kidsproof

Openingstijden

za 28 okt. 11:00 - 18:00

Colofon

Dank aan: CREST Project by Japan Science and Technology Agency, University of Tsukuba, Eindhoven University of Technology

Organized by Social Imaging Project

De FUTUREGYM maakt deel uit van het CREST-project, "Social Imaging: technologieën ter ondersteuning van creatieve activiteiten en het faciliteren van sociale interactie" (2014-2020), gefinancierd door het Japan Science and Technology Agency. Kenji Suzuki is de directeur van het CREST-project en hij is professor in kunstmatige intelligentie en robotica aan de universiteit van Tsukuba, Japan.

E-mail: contact@social-imaging.org
Website: http://www.social-imaging.org/