Dit jaar nodigt Enversed je in deze 2e Editie van Enversed Realities Expo nóg een keer uit in de geweldige wereld van Virtual & Mixed Reality. Duik in onze nieuwe realiteit op het gebied van o.a. educatie, training, architectuur, gaming, gezondheidszorg en simulatie d.m.v. bijzondere VR & multimediale ervaringen, VIP Tours, lezingen en meer!

De Enversed Realities Expo staat in het teken van beleven en doen! Maar liefst 24 VR & Multimedia Experiences staan voor je klaar om ervaren te worden. Ga paragliden in een VR vliegsimulator, stap in de Sensiks 4D Virtual Reality Pod die speelt met ál je zintuigen, ontsnap uit een brandend gebouw op grote hoogte, wordt de ster in je eigen Virtual Reality film of laat jezelf 3D scannen én printen op de stand van Shapeways, Scanologics, Tekenmeesters & Gravity Sketch! Ook zijn er de hele week leuke uitdagingen en prijzen te winnen.

De Enversed Realities Expo vind plaats op op de 7e verdieping van het Veemgebouw waar ook het Enversed VR Center sinds 2016 gevestigd is. Tijdens de DDW biedt het Enversed VR Center ook speciale VR-programma's aan. Zo kun je een persoonlijke rondleiding speciaal voor groepen boeken (VIP Tours), inspiratie opdoen tijdens de VR Talks waar VR & beleving experts interessante lezingen en demonstraties geven en kan je als éérste de allernieuwste VR Experience spelen, een 16 personen Virtual Reality Shooter waarin twee teams het tegen elkaar gaan opnemen in een epische gevecht!

Dat én meer op DDW 2017: Enversed Realities Expo van 21-29 oktober! Bekijk het volledige aanbod op onze website. Tickets voor de Expo en het VR-Programma van het Envered VR Center zijn apart verkrijgbaar via www.enversed.com/ddw-2017.

Ga mee op avontuur in deze virtuele ontdekkingsreis!

Tickets verkrijgbaar via https://www.enversed.com/ddw-2017 of aan de balie.

Sensiks Sensiks Website
Scanologics Scanologics Website
Gravity Sketch / Tekenmeesters Gravity Sketch / Tekenmeesters
Shapeways Shapeways Website
Iris van de Meule en Mauritz Seerden, studenten van het AKV St Joost. Iris van de Meule en Mauritz Seerden, studenten van het AKV St Joost.
Sint Lucas Sint Lucas
VR Talk Tim van Leeuwerden VR Talk Tim van Leeuwerden
VR Talk Suncity VR Talk Suncity
VR Talk Tommy Dunne VR Talk Tommy Dunne

Locatie

Veem | Floor 7
Torenallee 80
5617BE Eindhoven

Map No. 17


Strijp Area

Toegankelijk voor mindervaliden, Toiletten, Kidsproof

Openingstijden

za 21 okt. 11:00 - 18:00
zo 22 okt. 11:00 - 18:00
ma 23 okt. 11:00 - 18:00
di 24 okt. 11:00 - 18:00
wo 25 okt. 11:00 - 18:00
do 26 okt. 11:00 - 18:00
vr 27 okt. 11:00 - 15:00
za 28 okt. 11:00 - 18:00
zo 29 okt. 11:00 - 18:00

Colofon

Curator: Myrthe van der Grinten
Tentoonstellingsontwerp: Myrthe van der Grinten
Grafische vormgeving: Tim van der Grinten
Teksten: Myrthe van der Grinten
Fotografie: Sander Winters
Film: Sander Winters
Dank aan: Jurgen van der Vlist, Suzanne Schreur

Organized by Enversed

Enversed werd in februari 2016 opgericht door zes ondernemers met veel verschillende achtergronden; van A.I ontwikkeling en architectuur tot animatie en bedrijfsontwikkeling. Ons enthousiaste team heeft Enversed kunnen groeien naar een organisatie die bestaat uit een team van inmiddels 30 professionals. Ons doel is om high-end VR / MR-projecten te ontwikkelen in combinatie met een bezoekbaar VR Experience Center dat mensen in staat stelt dit buitengewone medium te ervaren in een comfortabele, leuke en aantrekkelijke omgeving.

Als immersieve technologieontwerpers zijn we van mening dat high-end technologie profiteert van sensorische feedback. Daarom richten we ons op geïntegreerde VR / MR producten en ontwerpen we deze ervaringen binnen een sociale context. Wij zijn ervan overtuigd dat het belangrijk is in onze waardecreatie. Enversed Studios ontwikkeld zich als een toonaangevend technologie ontwerpbedrijven, dat wordt gedreven door het enthousiasme van zijn creatieve team! Het Enversed VR Experience Center is de exploitant en franchise-ontwikkelaar.

Het Enversed VR Experience Center heeft meer dan 20 HTC-Vive-opstellingen en 9 comfortabele VR-Rooms. Bezoekers kunnen een VR-Room boeken en een verscheidenheid aan VR-Experiences ervaren die gericht zijn op multiplayer, competitie en teamwork. Het merendeel van de VR-Experiences worden gemaakt door ons eigen Enversed VR-ontwikkelingsteam. We houden ook regelmatig evenementen, toernooien en organiseren testgroepen om geïnteresseerden meer te betrekken bij de ontwikkeling van onze content.

Het Enversed VR Experience Centre blijft het grootste VR-centrum van Europa. We streven ernaar om ons Enversed-merk nog meer te versterken in de komende jaren en op zoek te blijven naar nieuwe partnerships met enthousiaste ondernemers!

E-mail: info@enversed.com
Website: http://www.enversed.com
Telefoon: 040 737 05 98