Seminar/conferentie (Engels gesproken) georganiseerd door Design Management Netwerk (DMN)

Tijdens de DDW organiseert DMN het eerste 'Aviation industry meets Design’ event, samen met de faculteit Industrieel Ontwerpen van de TU Delft.

De luchtvaartwereld is een industrietak die grote uitdagingen kent: o.m. de toename in mobiliteit, digitalisering, disruptieve innovatie, verminderen van de CO2-uitstoot en enorme internationale concurrentie. Partijen moeten zich daarom dringend 'heruitvinden' en daarvoor is de inzet van design, designers, creatief denken en tools onontbeerlijk!

We hebben een focus op 4 tracks in 4 parallelsessies:

(1) Up in the Air (the inflight experience);

(2) On the Ground (airports, retail, security and customs);

(3) Digital transformation (websites, personalized apps and digital platforms, chatbots, AR);

(4) Luggage (what will be next after door-to-door deliveries?).

We hebben een interactieve aanpak en zullen discussiëren over de toekomst van de luchtvaartindustrie. Wat is daarbij de rol van design, vandaag en vooral morgen? Hoe kan design 'toegevoegde waarde' bieden aan de klantervaring? Waarom zijn 'nieuwe' manieren van innoveren en het ontwikkelen van producten en diensten nodig?

We delen best praktices, duiken in relevante cases, bieden inspirerende sprekers en gaan actief met elkaar inhoudelijk aan de slag. We bundelen de krachten van opdrachtgevers, designers en onderzoekers om een blik te werpen in de toekomst van deze industrie!

Zodiac Aerospace, KLM-Air France, Transavia, Schiphol Airport, Eindhoven Airport, Fabrique, Mijksenaar, Mirabeau/Cognizant, EdenSpiekermann, Van Berlo, M2Mobi, Day, IN10 en TU Delft IDE (PASSME research programma) zullen een bijdrage leveren. Meer namen worden later bekend gemaakt.

24 Oktober 2017, 13.00 - 18.00 uur.
Lokatie: De Kazerne, Paradijslaan 8, 5611 KN Eindhoven

Gratis voor (bedrijfs)leden van het Design Management Netwerk.
Losse tickets kosten 75 euro.

Let op: het programma is in het Engels!

KLM-Air France Website
Transavia Website
Schiphol Website
Eindhoven Airport Website
Zodiac Aerospace Website
Mijksenaar Website
Fabrique Website
EdenSpiekermann Website
Mirabeau Website
IN10 Website
Day Website
Van Berlo Website
M2Mobi Website
TU Delft IDE Website
PASSME Website

Deze locatie is onderdeel van het DDW Ticket, een DDW Ticket biedt je negen dagen onbeperkt toegang tot alle DDW locaties én DDW Music (m.u.v. de Specials)

Meer info & Tickets

Locatie

Kazerne Expo
Paradijslaan 2-8
5611KN Eindhoven

Map No. 67


Central Area

Toegankelijk voor mindervaliden, Toiletten, WiFi, Ook na 18.00 uur open, Kidsproof

Openingstijden

za 21 okt. 13:00 - 05:30
zo 22 okt. 13:00 - 05:30
ma 23 okt. 13:00 - 05:30
di 24 okt. 13:00 - 05:30
wo 25 okt. 13:00 - 05:30
do 26 okt. 13:00 - 05:30
vr 27 okt. 13:00 - 05:30
za 28 okt. 13:00 - 05:30
zo 29 okt. 13:00 - 05:30

Inschrijven

Voor dit evenement moet je je inschrijven. Dat kun je doen via:

- Website
- E-mail

Colofon

Curator: Christine De Lille & Pieter Aarts (DMN)
Dank aan: alle betrokken en deelnemende partijen

Organized by Design Management Netwerk (DMN)

Design, innovatie en strategie. Het Design Management Netwerk (DMN) verbindt professionals rondom deze actuele en relevante thema's. DMN bestaat sinds 2000 en wil de wereld van business, management en creativiteit constructief met elkaar verbinden.

DMN heeft leden uit drie belangrijke doelgroepen: de vraagzijde (organisaties zoals Heineken, Forbo en Philips), de aanbodzijde (ontwerpbureaus en consultants zoals EdenSpiekermann, VBAT en npk design) en onderwijs/onderzoek (TU Delft, HKU en de Design Academy Eindhoven).

Waar staat DMN voor?
DMN zet zich in voor een professionele en structurele inzet van design. Deze aanpak leidt tot relevante producten, een vitaal merk, betere dienstverlening en succesvolle innovaties. In een breder kader biedt de inzet van design en design thinking de kans om als organisatie sneller en beter in te spelen op veranderingen in de markt. Op die wijze heeft design effect, zorgt het aantoonbaar voor resultaat en helpt het organisaties bij het opbouwen en in stand houden van een duurzaam concurrentievoordeel.

Wat doet DMN?
DMN brengt professionals samen en zorgt dat deze ontmoetingen leiden tot het delen en vermenigvuldigen van kennis. De kern van ons aanbod zijn de netwerkbijeenkomsten (gemiddeld 6 per jaar). Op wisselende locaties belicht DMN actuele, prikkelende en interessante thema’s. Dit kan in de vorm van een business case, een debat, een bedrijfsbezoek of een lezing.

Samenwerking
DMN participeert in relevante events van derden (o.m. What Design Can Do, de Dutch Design Week), werkt samen met gelijkgestemde partijen (o.m. DMI, PDMA, BNO, CLICKNL) en participeert in prijzen die met name de toegevoegde waarde van design voor organisaties belonen (o.m. de Dutch Design Awards categorie ‘beste opdrachtgever’, de Europese DME Awards).

E-mail: info@dmnetwerk.com
Website: http://www.dmnetwerk.com
Telefoon: 0612966985