Zoek in programma

en of
en of
en of
tot

DDW: Call for entries 2013

01

Fotografie © Sjoerd Eickmans

DE AANMELDING VOOR DDW 2013 IS GESLOTEN!

Aanmelden voor DDW was mogelijk van 1 mei tot 15 augustus 2013.

Klik hier om in te loggen in je persoonlijke account.


Dutch Design Week is hét jaarlijkse podium van waarop de Nederlandse ontwerpwereld zich inhoudelijk presenteert aan een internationaal publiek. De unieke manier van programmeren, waarbij inhoud en aanbod door ontwerpers zelf worden bepaald, is een gekoesterde formule met ruimte voor zowel gearriveerde ontwerpers als nieuw talent. De focus ligt niet zozeer op kant-en-klare producten als wel op innovatie en het experiment.

Dutch Design Week draagt in samenwerking met strategische sponsors en mediapartners zorg voor een open, informele setting waarbinnen inspiratie, verbinding en interactie de belangrijkste uitgangspunten zijn. Door het bedrijfsleven, kennisinstellingen, overheden en media uit te dagen om (actief) deel te nemen aan het programma, wordt gewerkt aan wijdverbreide her- en erkenning van design als ontbrekende schakel tussen de creatieve sector, business en de industrie.

Dutch Design Week richt zich op de eerste plaats op professionele bezoekers. Door de bijzondere dynamiek en sfeer heeft het evenement ook grote aantrekkingskracht op een breed publiek.

Voor algemene informatie klik hier.
Voor informatie over deelnamekosten klik hier.
Om te zien wat deelname je oplevert klik je hier.
Voor agenda en deadline klik hier.

Dutch Design Week, 19 – 27 oktober 2013, Eindhoven (NL)

www.ddw.nl
, www.facebook.com/dutchdesignweek, @dutchdesignweek, #DDW14

Meer Dutch Design Week: in cijfers | in beeld | in de media | in tabloids