Heb jij een innovatief ontwerp? En heb jij plannen om een crowdfunding campagne te starten? Maar ben je nog op zoek naar de juiste handvatten om deze campagne vorm te geven? Dan is deze Masterclass Crowdfunding Dutch Design iets voor jou. In deze Masterclass nemen crowdfunding platforms Kickstarter en voordekunst je mee in de wereld van co-creatie en alternatieve financiering. Je leert welke stappen je moet zetten om een succesvolle campagne te creëren en wat de do’s en don’ts zijn. Ook krijg je de mogelijkheid om je idee voor te leggen en vragen te stellen aan de experts van Kickstarter en voordekunst.


Schrijf je hier in voor de masterclass


De Masterclasss is de Kick-off van de derde editie van Crowdfunding Dutch Design; een initiatief van Dutch Design Foundation om ontwerpers actief te stimuleren en begeleiden bij de realisatie van crowdfunding projecten. De masterclass vindt plaats tijdens het Festival Designkwartier in Den Haag. Na de bijeenkomst heb je de kans om een kijkje te nemen bij de vele exposities en studio’s die de deuren openen tijdens het 3-daagse design evenement.   


Waar
Prins Hendrikstraat, Den Haag 

Wanneer
1 juni 2018

Tijd
14.00 – 16.00 

Sprekers


  • Heather Corcoran, Kickstarter  - European Design & Technology Outreach Lead 
  • Alyssa Mahler, voordekunst – Project manager  


Geïnteresseerd in Crowdfunding Dutch Design? Schrijf je dan hier in of neem contact op met projectmanager Susan van Daal.